ФОРМА РЕЄСТРАЦІЇ

Вітаємо!

Ви взяли участь y конкурсі.

МАЙСТРИ КРАФТУ
Філіп Ковалевський

Майстер "дивних світильників" Філіп Ковалевський створює свої роботи з підручних матеріалів. А вони й справді – дивні.

 

 

Чому світильники Філіпа Ковалевського називають "дивними"

Це і бра у вигляді чайничка, або чашечки з блюдцями, які звисають зі стелі догори дриґом, або й узагалі ціла люстра з келихів. Крім того, такі елементи інтер’єру мають дуже стильний вигляд. А виготовляє усе це він у майстерні, яка так і називається – "Майстерня дивних світильників".

Як Філіп Ковалевський почав робити "дивні світильники"

Трохи дивним може здатися й життєвий вибір самого майстра. Раніше Філіп займався фінансовою справою та мав стабільну роботу в офісі, але одного дня вирішив проміняти усе це на хенд-мейд і почав робити те, до чого досі ніколи особливого стосунку не мав, – тобто виготовляти світильники. Щоправда, не просто світильники, а унікальні авторські предмети декору, які яскраво доповнять будь-який простір.

Концепція та девіз майстра

В умілих руках майстра чи то посуд, музичні інструменти, одяг, чи навіть чавунні труби та книги набувають нового та незвичного функціоналу. Це й не дивно, оскільки його концепція – творити ідеї для декоративного освітлення з непризначених для цього предметів і матеріалів, а головний девіз – експромт.

Де можна побачити "дивні світильники" Філіпа Ковалевського

Така імпровізація користується попитом здебільшого серед різних творчих студій, публічних просторів, кафе та ресторанів. Тим більше, клієнти самі просять зробити світильник, на фоні якого хотілося б сфотографуватися, на який інші показували б пальцем і який би став своєрідною "фішкою" закладу.

Світла справа, що приносить задоволення

Власне такими і є "дивні світильники" Філіпа Ковалевського. Здивував, отже догодив. Як зізнається майстер, вдячність і визнання є найприємнішим для нього у цій світлій справі. Адже це водночас і робота, і хобі, що приносить задоволення.