ФОРМА РЕЄСТРАЦІЇ

Вітаємо!

Ви взяли участь y конкурсі.

МАЙСТРИ КРАФТУ
Алекс Бішоп

Він міг би будувати літаки та запускати ракети в космос. Але більше за все його окриляла музика. Щойно він це усвідомив, то покинув престижний університет у Баті й подався робити те, до чого лежить душа – творити звук.


Алекс Бішоп – майстер-умілець із Бристоля, який повністю присвятив себе улюбленому ремеслу. Він виготовляє висококласні гітари ручної роботи.

Шмат дерева як щось прекрасне


Хлопець змалку пристрасно любив творити будь-що своїми руками; гратися з формою та матеріалом, створюючи неординарні речі. У роботі з деревом, каже, він віднайшов зв'язок із природою. Видобувати зі шматка деревини щось практичне і прекрасне – задоволення, яке не має меж. Спробувавши раз, уже не можеш зупинитися.

Мистецтво, ремесло і наука виготовляти та лагодити струнні музичні інструменти, – це своє уміння Алекс упродовж кількох років опановував у фахових майстрів.

Гітарне ательє

Його невеличке ательє – ніби як майстерня звуку. Тут народжується музика.

Наскільки віртуозно пальці майстра торкаються струн, настільки вправно і дбайливо вони "пестять" дерев'яну поверхню майбутньої гітари, працюючи з робочим інструментом. Витримка, точність і увага до деталей дуже важливі в цьому процесі.

Задоволення самовдосконалення

Доволі швидке визнання у колі музикантів і таких як і він майстрів – для Алекса ніяк не привід зупинятися. Він прагне постійно рости і вдосконалюватися, щоб кожен новий інструмент звучав бездоганно.

А найбільшим подарунком для майстра є чути, як зі струн його гітари в руках умілого виконавця народжується мила вуху музика – вічна і прекрасна.