ФОРМА РЕЄСТРАЦІЇ

Вітаємо!

Ви взяли участь y конкурсі.

МАЙСТРИ КРАФТУ
AnyRobots

Створює бутафорних трансформерів подружжя переселенців з Донецька. Павло та Анна Оголь – випускники Донецького національного технічного університету. Він – інженер автоматизованих систем управління, вона – програміст у галузі штучного інтелекту. Тож і ролі в сімейній справі поділили належним чином: Павло відповідає розробку та інженерні рішення, Анна – пише коди та програмує костюми.

 

 

Щоб герой виглядав максимально реалістично, кожен його рух доповнюють характерні світлові ефекти та звуки. Кожна деталь костюма – це високоточна ручна робота.

Перед тим, як приступити до створення нової моделі, майстри годинами переглядають один і той же епізод фільму. Після цього настає момент творчості: малюють ескізи, формують корпус, створюють так званий "фасад" – деталі та декорації, які доповнюють відповідний образ. На створення одного робокостюма в команди умільців іде більше місяця, а розробка нової моделі займає майже півроку.

Усе підганяють під людську тілобудову, щоб костюм було зручно носити. Як матеріал майстри використовують спінену гуму – гнучка й легка, вона не ламається і чудово тримає форму. Готовий взірець заввишки понад 2 метри важить трохи більше 15 кілограмів.

У цих фантастичних велетах Павло втілив своє давнє захоплення. Він з дитинства марив лицарями. Його звитяжні воїни і справді виглядають наче лицарі з майбутнього.